Hirdetés

Ion Maiden - tökéletes a retro shooter különleges kiadása

|

Floppyn is kiadja a 3D Realms a Duke Nukem 3D motorjával készülő Ion Maident, de van egy kis trükk a dologban.

Hirdetés

Sokunknak vannak kedves emlékei a floppykról. Szinte halljuk még kattogásukat, a kerregést, ahogy a meghajtó próbálja beolvasni mind az 1,44 MB-nyi adatot, ami elfért egy ilyen tárolón.

Hirdetés

Mi fér el manapság ennyi helyen? Néhány kép, legfeljebb, de egy egész játék biztosan nem. Az Ion Maident kiadó 3D Realms viszont kitalálta, hogyan oldja meg ezt a problémát. Ami elsőre egy hajlékonylemeznek tűnik, az valójában egy pendrive, így pedig már nincs ilyen szűk korlát.

Nem tudjuk, ez kereskedelmi forgalomban is kapható lesz-e, vagy esetleg csak a sajtónak szánják, de nagyon szeretnénk egyet. Az sem tiszta, pontosan mi kerül a tárolóra, és jár-e mellé Steam-kód. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)