Hirdetés

Ismét a Twitch versenyén bukott le csalással egy streamer

|

A bizonyítékok elég egyértelműek voltak, a streamer meg is kapta méltó büntetését.

Hirdetés

Valószínűleg a legtöbb játékos egyetért abban, hogy visszataszító, ha valaki külső programokkal, csalásokkal igyekszik előnyhöz juttatni magát egy online játékban. A hackerek sajnos rengeteg meccset képesek totálisan tönkrevágni, és amíg sokan közülük értelemszerűen egy nicknév mögé bújva tevékenykednek, addig van olyan jómadár, aki a jelek szerint nem igazán szégyellte azt, amit tett.

Nemrég került megrendezésre a Twitch Rivals bajnokság, amelyen számos streamer küzdött meg egymással, hogy hazavihessen valamiféle nyereményt. A legtöbb résztvevő valószínűleg külső segítség nélkül lövöldözött a többiekre, azonban akadt egy videós, aki a bizonyítékok alapján nem foglalkozott a fair playjel.

Hirdetés

Az e-sporttal foglalkozó Jake Lucky meg is mutatta, miért lett gyanús történetünk főszereplője.

Ahogy az látható, a streamer valamilyen furcsa oknál fogva képes volt seperc alatt az ellenfél fejére célozni, ami talán még nem is volna túl gyanús, az már viszont igencsak beszédes, hogy még objektumokon keresztül is követni tudta a többi játékos mozgását. A lelassított videóban láthatjuk a jelenetet egy másik játékos szemszögéből is, így elég egyértelmű a streamer bűnössége.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Call of Duty körüli eseményekkel foglalkozó charlieINTEL közlése szerint a Twitch már lépett is az ügy kapcsán, és a problémás streamer ki lett hajítva a bajnokságból, valamint a csatornája is tiltásra került.

Ti mit gondoltok, tényleg hackelt a videós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)