Hirdetés

Ismét elhalasztják a Budapest Comic Cont

|

Mára sajnos egyértelművé vált, hogy idén sem tudják megtartani a rendezvényt.

Hirdetés

Sajnos idén télen sem ússzuk meg a korlátozásokat, mivel rohamosan növekszik a Covid19-fertőzöttek száma, és egyre többen kerülnek kórházba. A magyar kormány először még csak a tömegközlekedésen tette kötelezővé a maszkviselést, de november 20-tól a zárt terekben, így a mozikban, színházakban és üzletekben is csak azok tartózkodhatnak, akik megfelelően elfedik orrukat és szájukat.

Bár ennek kapcsán még nem volt bejelentés, minden jel azt mutatja, hogy az év hátralévő részére tervezett eseményeket sem lehet majd megtartani. Elébe menve a további korlátozásoknak, a Budapest Comic Con szervezői úgy döntöttek, elhalasztják a rendezvényt, átütemezik jövő nyárra.

Hirdetés

A hivatalos oldalon megjelent közlemény szerint arra jutottak, erkölcsileg nem engedhetik meg maguknak, hogy a jelenlegi hazai körülmények ismeretében mégis megtartsák a rendezvényt decemberben. Annak ellenére, hogy hónapokon át dolgoztak a rendezvényen, és a halasztás újabb komoly anyagi veszteségeket okoz, ezt érzik felelős döntésnek a rajongók szempontjából is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A rendezvény új időpontja 2022. június 11-12. A jegyvásárlók január 15-ig nyilatkozhatnak ezen űrlap kitöltésével arról , hogyan kívánják jegyüket felhasználni, a dedikáló- és fotójegyet vásárlók pedig november 22-ig kapnak egy e-mailt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)