Hirdetés

Ismét változtattak a Monster Hunter film premierdátumán

|

A Sony Pictures nem hajlandó tovább várni, előrébb hozta a Monster Hunter mozikba küldésének napját.

Hirdetés

Ha valami, a Monster Hunter film jól példázza, hogy milyen nagy a fejetlenség és bizonytalanság a járványhelyzet miatt Hollywoodban is. A Paul W.S. Anderson rendezésében, Milla Jovovich főszereplésével készült adaptációnak eredetileg szeptember 4-én kellett volna megérkeznie, majd közbeszólt a pandémia, így a Sony Pictures gyorsan áttolta 2021 áprilisára. Miután kiderült, hogy a film már teljesen elkészült és láthattuk az első előzetest is, a stúdió módosította a dátumot december 25-re, és felmerült a folytatás lehetősége is. 

Hirdetés

Az események a napokban megint felgyorsultak. Egyrészt egy, azóta világszerte kivágott, sértő poén miatt a kínai mozik nem vetítik a Monster Hunter filmet, másrészt a Sony Pictures még előrébb hozta a premiert: az új terv szerint már december 18-án megérkezik az amerikai mozikba, noha a bezárt vagy erősen csökkentett módon működő moziláncok miatt fogalmunk sincs, hogy a vállalat mit remél Jovovich és a drabális szörnyek csörtéjétől (pláne, hogy Christopher Nolan új rendezése, a Tenet is visszafogottan teljesített, pedig azt valószínűleg lényegesebben többen várták, mint a Kaptár-filmek készítőjének újdonságát).

Emlékeztetőül nézzétek meg újra a magyar szinkronos előzetest: 

Az viszont biztos, hogy mivel január 11-ig érvényben maradnak a magyar kormány által meghozott biztonsági intézkedések, a legpozitívabb jóslat szerint is csak ezt követően kerülhetne a Monster Hunter film a hazai mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)