Hirdetés

Itt a Halo sorozat második előzetese, nálunk magyar felirattal nézheted

|

Újabb kedvcsináló csigázza a kedélyeket a közelgő premier előtt.

Hirdetés

Peter Jackson és Neil Blomkamp füstbe ment filmes próbálkozása, és egy szintén kisiklott sorozatos projekt után a Showtime Networksnek végül sikerült tető alá hoznia a Halo franchise mozgóképes feldolgozását a simán csak Halo címen érkező széria formájában.

A Steven Spielberg-féle Amblin Television közreműködésével készült sorozat március 24-én debütál a Paramount+ streaming platformon, januárban pedig már kaptunk hozzá egy 2 perces előzetest, melynek látványos jeleneteire még azok is felkapták a fejüket, akik addig csuklóból temették a produkciót.

Hirdetés

Most pedig befutott a második kedvcsináló is, amit magyar felirattal szállítunk nektek. Míg az előző trailer a főhős Master Chief karakterére és a Spartanokra koncentrált, az újabb betekintő a lore-ba ugrik fejest, és a széria világából ad egy nagyobb kóstolót.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Mint ismert, a Halo sorozat cselekménye egy saját, Silver Timeline nevű idővonalon bonyolódik majd, ami párhuzamosan fut a játékokban látott kánonnal.

A friss előzetes ismét megerősíti, hogy technikai szempontból biztosan nem lesz gond a sorozat minőségével: az effektek, a tájak, az akciójelenetek és a Spartan-páncél még mindig ütősen mutatnak, de szerencsére a most először látható próféták CGI-fizimiskáját is sikerült elcsípni.

A Paramount egyébként annyira elégedett az első évaddal, hogy már a premier előtt berendelte a folytatást, így az eddigiek alapján joggal bizakodhatunk abban, hogy a játékokhoz méltó expanziót kap a franchise. A remény persze csak egy dolog, a végső következtetést majd a premier után vonjuk le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)