Hirdetés

Itt a PlayStation 2022-es évértékelője, így nézheted meg, mivel és mennyit játszottál

|

A PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékosok egyaránt visszatekinthetnek az elmúlt egy évre.

Hirdetés

Bár hivatalosan még nem ért véget 2022, tény, hogy már három hét sincs hátra belőle, így a nagy szolgáltatók elkezdték elérhetővé tenni felhasználóik számára a személyes évösszegzőket. A Spotify, a Reddit és az Apple Music mellett a PlayStation is kínál ilyet, minden felhasználó, aki aktív volt idén, megnézheti, mivel játszott a legtöbbet, mennyi időt töltött a konzol előtt, hány játékot próbált ki, mennyi trófeával gazdagította gyűjteményét és mennyi PS Plus-os játékot szerzett be.

A 2022 Wrap-Up január 13-áig lesz elérhető, és egészen az idei év végéig kattognak a számlálók, így ha valamire csak az ünnepek alatt fogtok időt fordítani, januárban újra ellenőrizhetitek az állást, hátha változott emiatt.

Hirdetés

Az oldal globális statisztikákat is mutat például a Horizon Forbidden Westben elejtett állatok számáról, a Gran Turismo 7-ben levezetett mérföldekről, vagy a God of War Ragnarök fejszedobásairól.

Emellett mindenki, aki megnézi a statisztikáit, kap egy voucherkódot, amivel Astro Bot avatarokat oldhat fel. Érdemes tudni, hogy aki 10 óránál kevesebbet játszott január 1. és december 31. között, az nem fog látni semmit, ahogy azok sem, akik a beállításokban deaktiválták az adatgyűjtést.

Az én évem például így alakult:

Ti hogyan zártatok?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)