Hirdetés

Itt a Shenmue anime első trailere!

|

A Comic-con jóvoltából végre láthatjuk a még Dreamcasten indult legendás játéksorozat új formáját.

Hirdetés

Az idei New York Comic-conon egy teljes panelt szenteltek a készítők a Dreamcast klasszikus animációs adaptációjának, amin a játékszéria alkotója Yu Suzuki, az anime rendezője Chikara Sakurai, és a sorozat producere Yu Kiyozono is részt vettek.

Miután a hármas kitárgyalta a gyártás körüli nehézségeket megmutatták munkájuk eddigi eredményét, a Shenmue anime széria első előzetesét, ami azért sok régi rajongó szívét megdobogtatja majd.

Hirdetés

A trailer ugyan nem hosszú, de megadja a rajongóknak, azt, amire számítottak: látványos kung fu harcokat, gyönyörű helyszíneket. Nem is szaporítjuk a szót, tenyereljetek erőből a Play gombra!

A sorozat Yokosukában és Hong Kongban játszódik majd, visszahozza a sorozat minden ismerős karakterét, és feleleveníti majd a játékok összes emlékezetes jelenetét. Az epizódokhoz rengeteg kézzel rajzolt elemet használnak majd, de számítógépes animáció is besegít a jelenetek felépítésében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A teljes széria 13 epizódból áll, és nézhető lesz mind az Adult Swim csatornán, mind a Cruchyroll anime streaming szolgáltatón. A stúdió egyébként már a Shenmue 3 megjelenése előtt elkezdett dolgozni az adaptáción, és több, a játékokból ismerős szinkronszínészt is behúztak hozzá.

A pontos premierdátum még nem ismert, de azt tudjuk, hogy valamikor 2022-ben fog befutni. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)