Hirdetés

Itt az év videojátékos ajándéktárgya: a Stray-es macskahordozó!

|

Pár nap múlva itt a Stray, az Annapurna Interactive pedig valami különlegessel készült azoknak, akik nem csak virtuálisan fognak cicázni.

Hirdetés

Magunk sem értjük, miért, de úgy várjuk a Stray július 19-ei megjelenését, mintha ez lenne a második legjobb dolog a nedves táp után. A macskáknak eleve van egy olyan tulajdonságuk, hogy akármennyire is rosszak, két vinnyogás után megbocsátjuk nekik, hogy az öt, fáradságos munkaórával összerakott legót különösebb cél nélkül leverték a polcról, így meg annyira nem meglepő, hogy az Annapurna újdonsága is könnyen elvarázsolt minket.

A kiadó is tudja, hogy sokan izgatottak a játék miatt, ezért bejelentette az igazi, macskatulajdonos rajongók számára tökéletes merchöket: egy hordozót és egy hámot.

Hirdetés

A Travel Cattel együttműködésben született meg a cicahám és a hátizsák, melyeken a Stray logója is helyet kapott. Aki akarja, kisebb méretű kutyájával is használhatja ezeket, de annak van egy kis árulás-mellékíze. A gyártó még egyébként bevásárláshoz is ajánlja, de nyulak és görények is kényelmesen elférnek benne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hordozóért/hátizsákért 80 700 forintot kérnek, a hám pedig 23 100 Ft-ba kerül, már mindkettő elérhető a yourcatbackpack.com oldalon. A szállítás Magyarországra 36 095 forint felett ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)