Hirdetés

Itt egy hivatalos FIFA játék, amiben bowlingozni is lehet

|

A játékosok együtt rúghatják a bőrt, gyűjtögethetnek matricákat, és élhetik át együtt focitörténelem csodáit.

Hirdetés

Ugyan a FIFA 23 hatalmasat megy a boltokban, az EA-nak szembe kell majd néznie egy komoly kihívással: a FIFA megvonta tőlük a brand használati jogait, így a belátható jövőben nem lesz több EA által fejlesztett hivatalos FIFA játék, a sorozat következő része már EA Sports FC néven fog befutni.

A szervezet a jövőben másokkal szeretne együtt dolgozni, és ezt a kezdeményezést már át is ültették a gyakorlatba a Roblox segítségével. Megnyílt ugyanis a FIFA Worlds, ami egy hatalmas, foci tematikájú játszótér. A helyszín ingyenesen elérhető, és egy rakat minigamet, és más apróságot rejt, bár feltehetően kissé más célközönséget céloz.

Hirdetés

Aki szereti a golyórugdosást, az rengeteg szórakoztató órát tölthet el a virtuális vidámparkban. A helyszínt egy trailer is bemutatja, de mivel az jelenleg lakat alatt van, csak linkelni tudjuk nektek.

A FIFA Worlds már ingyenesen elérhető a Robloxon belül. Aki komolyabb FIFA élményre vágyik, annak 2024-ig várnia kell: a szervezet elnöke, Gianni Infantino állítása szerint ekkorra lesznek kész az új szimulátor kategóriás foci játékukkal, amit az ipar egy nagy szereplőjével együtt építenek.

Kíváncsian várjuk, mit is jelent ez majd a gyakorlatban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)