Hirdetés

Ízelítőt és dátumot kapott a Vaják előzményeit elmesélő anime

|

Előbb itt lesz a The Witcher: Nightmare of the Wolf, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

A WitcherCon keretében a CD Projekt RED és a Netflix több meglepetéssel is készültek, így például ingyenes játékot húzhatunk be, durván leárazták a széria részeit és kiderült az is, hogy mikor számíthatunk a Vaják 2. évadára, de ezzel még nem ért véget a bejelentések sora, ugyanis megérkezett az első hivatalos kedvcsináló a The Witcher: Nightmare of the Wolf animéhez. 

Hirdetés

A szintén a streamingszolgáltatóra érkező animációs sorozat középpontjában nem Ríviai Geralt áll, hanem mentora, Vesemir kalandjait követhetjük nyomon. A bölcs tanító itt még egy beképzelt és fiatal szörnyvadász, aki imádja kaszabolni a bestiákat, ám amikor egy veszélyes új hatalom üti fel a fejét a Kontinensen, rájön, hogy vajáknak lenni nem csak a pénzről szól. Egyelőre nem tudni, hogy a Vaják 2. évadára castingolt Kim Bodnia fogja-e szinkronizálni a karaktert.

A The Witcher: Nightmare of the Wolf augusztus 23-án debütál a Netflixen, míg a Henry Cavill nevével fémjelzett élőszereplős sorozat új szezonja december 17-én rajtol el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)