Hirdetés

Ízelítőt kapott a Castlevania: Nocturne

|

Egy új éra problémái és egy új főszereplő megpróbáltatásai várnak ránk a Netflix következő Castlevania sorozatában.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt ugyan már bejelentette a Netflix, hogy dolgozik a Castlevania spin-off sorozatán, de nem gondoltuk volna, hogy idén már látunk is belőle valamit. A Netflix Geeked eseménye most meglepett mindnyájyunkat: bemutatkozott a Nocturne és egy ízelítőt is hozott magával.

A sztori szerint 1792 környékén járunk, a francia forradalom időszakában, amikor is Trevor Belmont és Sypha Belndaes egyik leszármazottja, Richter Belmont próbál megbirkózni egy újonnan jött fenyegetéssel.

Hirdetés

A széria animációjáért ezúttal is az a Powerhouse felel, amelynek művészei a korábbi Castlevania részeket rajzolták a képernyőinkre. A showrunneri szerepet Kevin Kolde kapta, és Clive Bradley veti papírra a történetet. Az ízelítő nem volt túl akciódús, de legalább a főszereplőnket megmutatta.

A Castlevania: Nocturne még nem kapott premierdátumot, így mi nem számítanánk idei megjelenésre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)