Hirdetés

Ízelítőt kapott a Vaják 2. évada, összefog a Netflix és a CD Projekt RED

|

Izgalmas eseményre kerül sor még a nyáron The Witcher témában.

Hirdetés

Fele királyságunkat adtuk volna azért, hogy bővebben is belenézhessünk a Vaják második évadába, a Netflix pedig többé-kevésbé meg is hallgatta az imáinkat. Teasert ugyan kapott a következő szezon, viszont olyan rövidet, hogy fél fogunkra sem volt elég, Szerencsére javított a helyzeten egy esemény bejelentése, amelyen várhatóan befuthat a teljes előzetes is. Legalábbis nagyon reméljük. 

Hirdetés

A Netflix a Geeked Week záróműsorában szorított helyet a Vaják sorozat folytatásának, amelyben Ciri (Freya Allan) immáron Kaer Morhenben edz Ríviai Geralt (Henry Cavill) felügyelete alatt, az egymást gyorsan követő jelenetek alapján azonban a tréningezés nem lesz eseménytelen, felhőtlen meg végképp. A rövid anyag elsősorban Cirillára fókuszál, aki komoly átalakuláson megy át:

A streamingszolgáltató készült még egy meglepetéssel: a CD Projekt RED-del összefogva július 9-én tartják meg az első WitcherCont, amelynek keretében többek között megünneplik a franchise-t (a The Witcher 14 éve, a The Witcher 2: Assassins of Kings 10 éve, a The Witcher 3: Wild Hunt pedig 6 éve jelent meg).

Felhívták rá a figyelmünket, hogy új játék bejelentésére ne számítsunk, de érdemes lesz az eseményt követni. Hogy pontosan mikkel készülnek a WitcherConra, azt a közeljövőben fogják leleplezni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)