Hirdetés

Ízelítő érkezett a Gran Turismo filmből, a Gran Turismo 7 is bővül

|

Az elvileg még idén érkező Gran Turismo film megmutatta magát a CES 2023 tegnapi műsorában, és a kedvcsináló később felkerült a YouTube-ra is.

Hirdetés

Kicsit nehéz komolyan venni a játékadaptációk bejelentéseinek sorait. Jelenleg már ott tartunk, hogy majd' minden filmstúdió és nagyobb kiadó/fejlesztő dolgozik legalább egy élőszereplős vagy animációs projekten, így számon tartani is nehéz már őket, nem hogy érdeklődéssel figyelni a fejlődésüket.

Amikor azonban végre befut valami megfogható (vagy megnézhető), akkor már jellemzően sokkal izgatottabbak vagyunk, és ez történt most a Gran Turismo film kapcsán is. A CES 2023 meglepő módon elhozta ugyanis az első ízelítőt.

Hirdetés

A leginkább fogyasztói technológiára szakosodott expón előkerült az első videó, ami ugyan nem mutat sokat a filmből, de megismerteti velünk a stábot és a forgatás folyamatát. A videóban felbukkan a három főszereplő, Archie Madekwe, Orlando Bloom és David Harbour is, akik láthatóan nagyon élvezik a munkájukat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Gran Turismo témája más okból is előkerült a rendezvényen: a PlayStation elnöke, Jim Ryan ugyanis bejelentette, hogy a Gran Turismo 7 hivatalos, ingyenes PSVR 2 frissítést fog kapni a jövő hónapban.

Február 22-én tehát jön a VR támogatás, augusztus 11-én pedig a filmes adaptáció (és talán még egy PC-s változatot is kaphatunk). A Gran Turismo rajongói el lesznek látva bőven tartalommal az előttünk álló hónapokban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)