Hirdetés

Saját YouTube csatornát indít Jack Black, nagyobb akar lenni, mint PewDiePie és Ninja

|

A népszerű színész-komikus betör a gamingbe.

Hirdetés

Jack Black hatalmas gamer, nemcsak a Brütal Legendhez kölcsönözte a hangját, szabadidejében pörgeti a legjobb játékokat. És ezt hamarosan velünk is megosztja majd.

Hirdetés

A színész most indította el saját csatornáját, a Jablinski Gamest, ahová még csak a bemutatkozó videó került fel, de már ez is elég volt ahhoz, hogy összeszedjen 350 ezer feliratkozót.

A leírás szerint a játékok mellett kajákról, meg úgy egyáltalán az életről szól majd a csatorna. Jack Black mögött nem áll semmilyen produkciós csapat, a fiával ketten csinálják majd az egészet, így minden bizonnyal mémekből sem lesz hiány.

Kíváncsian várjuk, milyen tartalommal kényeztet minket Jack Black. Ha legalább fele olyan jó lesz, mint Troy Baker és Nolan North közös csatornája, a Retro Replay, akkor minket már megvett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)