Hirdetés

Jack Black a The Last of Us sorozat sztárjával képzelte el a Mario film folytatását

|

A színész kigondolta, hogy melyik karakter lehetne a következő Super Mario Bros. film gonosza.

Hirdetés

A Super Mario Bros.: A film egy a Nintendónak címzett szerelmeslevél lett egy olyan csapattól, akik animációs kasszarobbantásokra szakosodtak (elég csak megemlíteni a Minyonokat vagy A kis kedvencek titkos életét). Kedvenc bajszos vízvezeték-szerelőnk mozis kalandja is brutálisan nyitott, a 100 millió dollárból készített alkotás már a bemutatása után eltelt öt nap során több mint 200 millió dollárt gyűjtött Amerikában, amit további 173 millióval koronázott meg globális bevétel. 

Elképesztő sikerre számíthat tehát az adaptáció, és az Illumination-Nintendo duó valószínűeg már azon töri a fejét, hogy mi és mikor legyen a következő felvonás. Ehhez a Bowsert szinkronizáló Jack Blacknek is lennének ötletei, ugyanis már agyalt rajta, hogy ki keseríthetné meg Mario életét legközelebb és hogy ehhez a karakterhez kit kellene castingolni. 

Hirdetés

Rocksuli 20. évfordulóját ünneplő színész teljesítményével meglehetősen elégedettek a rajongók, így bizonyára örülnének neki, ha a folytatásban is ő töltené be az antagonista szerepét, viszont Black nincs erről meggyőződve, és még ha vissza is hoznák, van egy jobb ötlete a gonoszhoz: 

"Nem biztos, hogy Bowser visszatér. Tudod, csináltam néhány Kung Fu Panda-filmet, és mindegyikben más volt a főgonosz. Lehet, hogy ők is ugyanezt teszik majd. De tudod, hogy mi van akkor, ha felbukkan egy olyan ellenfél, aki még Bowsernél is erősebb és ördögibb? Akkor lehet, hogy át kell állnom a jófiúkhoz, hogy segítsek Mariónak és a többieknek megvédeni az univerzumunkat a még nagyobb gonosztól. Te is arra gondolsz, amire én? Wario. Pedro Pascal Warioként."

Jack Black választása már csak azért sem meglepő, mivel a napokban nyilatkozta azt, hogy imádta a The Last of Us sorozatot, amelyben ugyebár Pascal játszotta Joelt, és örülne a Red Dead Redemption filmváltozatának. Ki tudja, talán beteljesül mindkét vágya. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)