Hirdetés

Jack Black imádta a The Last of Ust, elmondta, melyik játékot kellene legközelebb adaptálni

|

Otthon van a videojátékok világában a Super Mario filmben Bowsert megszólaltató színész.

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények arról, hogy jó lett-e a Super Mario Bros.: A film, abban viszont nagy az egyetértés, hogy a The Last of Us minden idők egyik legjobb videojáték-alapú sorozatos adaptációja, ami a széria rajongóinak legalább annyira tetszett, mint azoknak, akik most először hallottak Joel és Ellie történetéről. 

Jack Black is nagy rajongója, a BBC-nek lelkendezett egy sort:

"A The Last of Us fantasztikus volt. Őrület, mennyire hű volt az alapanyagához. Szinte mindent a játékból vettek át néhány igazítással. Az összes díjat meg fogja nyerni. Szinte úgy használták a játékot, mint egy storyboardot, én meg azt gondoltam, »Váó, ez majdnem ugyanaz.«"

Hirdetés

Megosztotta azt is, szerinte mit kellene még átültetni:

"Számos remek játék van, amiből még nem csináltak sorozatot vagy filmet. Talán lesz valaha egy Red Dead Redemption film is? Kellene lennie, mert szerintem annak legalább annyira jó, ha nem jobb a története, mint a The Last of Usnak."

A Rockstar Games alapvetően nem annyira nyitott az adaptációkra, a Max Payne jogainak kölcsönadásából se sült ki semmi jó, ugye. Lehet, hogy a sok siker láttán ők is megenyhülnek, és ha jó kezekbe tudják adni a GTA, a Red Dead vagy akár az L.A. Noire jogait, filmesek ezeket is ügyesen ültetik majd át, erősítve a brandeket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)