Hirdetés

Jack Black is felbukkan a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-ben

|

Játékosok a demó fájljai között bukkantak rá Officer Dickre.

Hirdetés

Még nagyjából két hetet kell várnunk, hogy visszatérhessünk az első két Tony Hawk's Pro Skater játék emlékezetes, közkedvelt helyszíneire, de az előrendelők már pörgethetik a Warehouse demót, és mindenki részéről pozitívak a visszajelzések. Úgy tűnik, tényleg elfelejthetjük azt a borzalmat, amit pár éve THPS 5 néven vágtak hozzánk erőből.

Hirdetés

A türelmetlen rajongók próbálnak információkat kinyerni a demóból, és valaki Redditen osztotta meg, hogy rábukkant Jack Blackre, aki egyenruhát viselve pózol. Officer Dick több részben is feltűnt korábban, de úgy tűnik, ezúttal Jack Blackről mintázták a modelljét, aminek csak örülni lehet.

Hogy pontosan hogyan lehet majd feloldani, az a jövő kérdése. Addig érdemes lehet megnézni azt az egyáltalán nem gyanús videót, amiben Black és Tony Hawk együtt játszanak, deszkáznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)