Hirdetés

Jack Black első játékos videója nem az, amire számítottunk

|

A legszebb az egészben, hogy a röpke 3 perces anyag stílusa és minősége erősen emlékeztetett minket a YouTube aranykorára.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt Jack Black bejelentette YouTube csatornáját, amire aztán össze is gyűlt gyorsan 2,7 millió feliratkozó. A Jablinski Games című csatornán eddig összesen egy fél perces és egy 50 másodperces anyag pihent, de tegnap felkerült az első, valódi játékos videó is.

Hirdetés

Amikor azt mondjuk, hogy játékos, akkor nem a Fortnite-ra célzunk. Jack Black ugyanis egy egyedi srác, és egyedi tartalommal is érkezett. A színész meglátogatta a Las Vegas-i flipper Hall of Fame-t, és le is forgatott ott egy 3 perces kis szösszenetet. A legszebb része a videónak, hogy stílusában a régi YouTube vlogokra emlékeztet.

Reméljük a jövőben is hasonló anyagot tol majd Black, és megtalálja a saját stílusát, ami talán már most sokaknak megnyerőbb, mint a mostanság divatos trendek a YouTube-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)