Hirdetés

Jade Raymondot teljesen hidegen hagyta az Assassin's Creed film

|

Hiába ő a sorozat egyik létrehozója, producere, csak nagyon keveset foglalkozott a filmmel, és nem is nézte meg azóta.

Hirdetés

Nem törte meg a rossz adaptációk sorát az Assassin's Creed, ráadásul számos értelmezhetetlen eleme miatt még a gyenge, játékokból készült filmek között is a kupac alján szerepel. Nem az alapanyagon és nem is a színészeken múlt, csak épp minden máson. 

Hirdetés

Jade Raymond, aki a Ubisoft Toronto alapító vezetője volt évekig, valamint az Assassin's Creed producereként és az AC II vezető producereként is dolgozott, a Develop konferencián elmondta, hogy bár kapott meghívót, nem ment el a premierre; egyszerűen azért, mert nem nagyon akart. A projekt elején, az első vázlatok elkészítésénél még közreműködött, de aztán eltávolodott az egésztől, és azóta sem érdeklődött iránta. 

Közömbössége azért sem meglepő, mert 2014-ben otthagyta a Ubisoftot, és 2015 óta viszi az EA Motive stúdióját. A filmet 2016-ban mutatták be. Kíváncsiak vagyunk, jobb lett volna-e a végeredmény, ha ő is végig felügyeli. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)