Hirdetés

James Bond játékon dolgoznak a Hitman fejlesztői

|

Az egyelőre csak Project 007 nevet viselő játék Bond múltját fogja elmesélni.

Hirdetés

Az utóbbi néhány évben kizárólag a Hitman franchise gondozására fordította energiáit a dán IO Interactive, de a Hitman 3 januári megjelenését követően valami egészen másra térnek át. Ahelyett, hogy másik népszerű sorozatukhoz, a Kane & Lynchhez kanyarodtak volna vissza (ezt egyébként bármikor szívesen fogadnánk), az MGM-mel, az EON Productions-szel és a Delphivel együtt egy új James Bond játék elkészítésébe vágtak bele.

A projektről annyit tudni, hogy eredettörténet lesz, egy teljesen új, az IO által írt sztorival, ami miatt azért a Hitman játékok történeteit ismerve van okunk aggódni, de remélhetőleg összekapják magukat a srácok, és a jogtulajdonosok is ragaszkodnak egy bizonyos szinthez.

Hirdetés

"Modern rendszerekre és platformokra" fog megjelenni, ami alatt minimum a PC-t, PlayStation 5-öt és Xbox Series X-et kell érteni, de az sem kizárt, hogy streaming platformokon is elérhető lesz. Ez még a jövő kérdése, megjelenési dátum egyelőre még csak év szintjén sincs.

Utoljára 2012-ben kaptunk James Bond játékot, de a 007 Legends nem lett kimondottan jó. Reméljük, most sikerül javítani az átlagon, és a GoldenEye 007-hez közelebb lesz a végeredmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)