Hirdetés

James Cameron Avatárjából MMO lövölde készül, de ne várjatok sokat tőle

|

A korszellemnek megfelelően mobilos Avatár adaptációról van szó.

Hirdetés

Biztosak vagyunk benne, hogy több tucat izgatott Avatár rajongó van a világban, akik alig várják, hogy belevághassanak az életük kalandjának ígérkező Avatar: Reckoning című MMORPG/FPS-be.

A játék mobilokra érkezik, és bár az első infók alapján egy szimpla lövöldének tűnik, a bejelentő közlemény ragaszkodik az MMORPG kategóriához. Akárhogy is, a régóta csúszó Avatár folytatás világát feldolgozó játék elvileg még idén elérhető lesz iOS és Android készülékeken.

Hirdetés

A játékosok megalkothatják majd saját karaktereiket (tehát avatárjukat) és beutazhatják vele Pandora bolygójának eddig sosem látott részeit. Ez mondjuk nem túl erős kijelentés, tekintettel az eddig megjelent egy darab filmre, de a lényeg, hogy vívhatunk majd PVP csatákat és végigjátszhatunk majd egyjátékos és kooperatív küldetéseket is.

Egyelőre sem trailert, sem játékmenet videót nem kaptunk, csak egy művészeti anyagot, ami Pandora látképét ábrázolja.

Megjelenési dátum még nincs, de legalább annyi kiderült, hogy a projektet a Tencent és a Lightstorm Entertainment fejleszti. Akit érdekel az Avatar: Reckoning, az itt regisztrálhat a bétatesztre és a hírlevélre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)