Hirdetés

A galaxis őrzőinek rendezője is csinált volna Hitman filmet, de nem engedték neki

|

James Gunn nemrég mesélt egy korábbi filmötletéből, ami végül nem valósult meg, pedig a rajongók utólag biztosan nem bánták volna, ha ő is megpróbálhatta volna feldolgozni a 47-es ügynök történetét.

Hirdetés

A játékadaptációk nem számítanak éppen kockázatmentes vállalkozásnak Hollywoodban, így nem csoda, hogy egy-két ígéretesnek tűnő próbálkozás sem jut el végül a forgatás fázisáig. Egy ilyen, idő előtt kudarcot valló projektről mesélt nemrég James Gunn, A galaxis őrzői rendezője.

Gunn egy rajongó kérdésére válaszolt, aki arra volt kíváncsi, melyik játék alapján készítene szívesen filmet a rendező. Ennek kapcsán árulta el, hogy korábban - még a Marvel-feldolgozás megrendezése és az egyik végül megvalósult Hitman-projekt előtt - előállt egy saját, a 47-es ügynök kalandjait feldolgozó filmötlettel. A döntési helyzetben lévő szakemberek viszont nem adtak zöld utat a projektnek, az indoklás pedig ironikus módon pont az volt, mint a BioShock film esetében.

"A producerek akkor még nem akartak R-besorolású [felnőtteknek szóló] feldolgozást, úgyhogy visszautasítottak"

- írta a rendező.

A sors fura fintora, hogy végül mindkét Hitman film R besorolású lett, de valószínűleg nem emiatt nem tartjuk őket ma klasszikusoknak. Gunn karrierje egyébként más ponton is kapcsolódik a játékiparhoz, hiszen ő írta a 2012-es Lollipop Chainsaw sztoriját is, amiről szintén több rajongó gondolja, hogy megérne egy őrült filmfeldolgozást.

Szerintetek megérdemelne még egy filmes próbálkozást a Hitman széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)