Hirdetés

Japánban már gamer matracot is árulnak

|

A Bauhutte terméke nincs telerakva RGB ledekkel, de segít feltöltődni egy játékos nap után.

Hirdetés

Igazán lazán van kezelve manapság a gamer jelző, előszeretettel sütik rá olyan termékekre is a profit reményében, amiknek csak távolról van valamiféle köze a játékiparhoz. Persze akadnak olyan fejlesztések is, amik valóban a játékosok hasznára válnak, a japán Bauhutte például olyan bútorokra specializálódott, amely funkcionalitás és kényelem tekintetében tesz hozzá az élményhez. Emlékeztek még a tavaly bemutatott gamer ágyra? Na, az is az övék. 

Hirdetés

A legújabb elem, amit a Bauhutte hozzáadott a kollekciójához, egy gamer matrac. A Famitsu beszámolója szerint a szimplán csak Gaming Mattress névre keresztelt termékben egy kevésbé kemény habszivacs van, amelynek elsődleges célja, hogy pihentető alvást nyújtson a videojátékokkal töltött órák után.

Tulajdonképpen erre a feladatra egy átlagos matrac is megfelelne, de ha kombináljuk a Bauhutte gamer termékeivel és hozzávesszük, hogy a matracért a több mint 450 éves múltra visszatekintő Nishikawa gyártó felel, akkor mindjárt jobban hangzik a koncepció. 

A gamer matrac egyébként három méretben vásárolható meg (egyszemélyes, átmeneti és dupla), az árazása pedig körülbelül 78 ezer forinttól 120 ezer forintig terjed. A huzata leszedhető és tisztítható, a matrac pedig feltekerhető, ha használat helyett tárolni szeretnénk. Ennél többet viszont nem tud, kérdés persze, hogy mit várhat egy gamer a matracától?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)