Hirdetés

Jason Momoa csatlakozhat a Sonic film folytatásához, nem akárki szerepét szánják neki

|

Készül a 2020-as Sonic, a sündisznó folytatása, ahol egy közönségkedven karakter szólalhat majd meg Jason Momoa hangján.

Hirdetés

A legfrissebb pletykák szerint a Paramount Pictures felajánlotta az Aquaman film és a Trónok harca sorozat sztárjának, Jason Momoának Knuckles szerepét a Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog) mozifilm folytatásában. Ha minden jól megy, akkor a második részt 2022-ben fogják majd bemutatni.

Knuckles, a vörös hangyássün fontos szereplője a Sonic videojátékoknak, így csak idő kérdése volt, mikor fog felbukkanni a filmadaptációkban is. Azt viszont kevesen gondolták volna, hogy egy ekkora nevet szerződtetnek majd le a szerepre.

Hirdetés

Persze egyelőre még nincs semmi sem kőbe vésve, a laszti elvileg most Momoánál pattog, neki kell eldöntenie, hogy elfogadja-e Knuckles szerepét. Az eddigi információk szerint egyébként Knuckles nem csak valamiféle sokadrangú mellékszereplő lesz, hanem a második mozik egyik központi karakterévé lép elő, így igazából nem is csoda, hogy egy húzónevet akarnak mellette látni a stáblistán. 

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, illetve Jason Momoa válaszát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)