Hirdetés

Jason Momoa lehet a Minecraft-film főszereplője

|

Momoa és a Warner nagyban tárgyalnak a Minecraft filmadaptációja kapcsán.

Hirdetés

Jason Momoa neve korábban a Trónok harca, manapság pedig az Aquaman és a Dűne kapcsán kerül elő. Azt is tudjuk továbbá, hogy ő lesz a Halálos iramban 10 főgonosza. Úgy tűnik azonban, hogy hamarosan egy sokkal könnyedebb, kifejezetten kisgyermekeknek készülő filmben is fel fog bukkanni.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis jelenleg nagyban tárgyal a Warner Bros.-szal a készülő Minecraft filmadaptáció főszerepéről.

Hirdetés

A Minecraft-filmet a Napoleon Dynamite alkotója, Jared Hess rendezheti, Mary Parent és Roy Lee pedig produceri feladatokat fognak ellátni - a Minecraft mögött álló Mojang részéről Lydia Winters és Vu Bui ugyancsak producerek lesznek.

A Warner már évek óta dédelgeti ezt a projektet, a főszereplő kiválasztása azonban azt vetíti előre, hogy hamarosan felpöröghetnek az események. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket, érdekes lesz látni, hogyan tudják majd adaptálni a Minecraft kockásított világát, és milyen formában bukkanhat fel ebben az egészben maga Jason Momoa.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)