Hirdetés

Játékok készülnek a Netflix sikersorozataiból

|

Játékadaptációt kapnak többek között A nagy pénzrablás és A vezércsel rajongói is.

Hirdetés

Viszonylag kis lépésekkel halad, de elkezdte felépíteni saját videojátékos részlegét a streaming piac legnagyobb szereplője, ennek érdekében pedig attól sem riad vissza, hogy alkalomadtán fejlesztőstúdiókat vásároljon fel. Az előfizetők által elérhető játékok katalógusa is szépen növekszik, legutóbb májusban érkezett egy újabb adag.

Ezeket várhatóan továbbiak fogják kísérni az előttünk álló hónapok, sőt évek során, ugyanis a Netflix hosszú távon tervez a játékokkal. Ezt támasztja alá azt is, hogy már úton van A nagy pénzrablás, A vezércsel, az Árnyék és csont, valamint az Ellenállhatatlan kísértés adaptációja is.

Hirdetés

Az utóbbi egyébként egy valóságshow, és miként annak a szereplői, a Too Hot To Handle játékosai is vonzó szinglikhez igyekeznek majd közelebb kerülni a randevúk során. De majd csak valamikor 2023-ban.

Egyelőre nincs megjelenési dátuma a Shadow and Bone: Destiniesnek, a Leigh Bardugo regényeinek  világába helyezett, narratív fókuszú single-player RPG-nek. Ebben az eddig egy évadnál tartó, élőszereplős fantasysorozatban is felbukkant karakterek felett vehetjük át az irányítást, akikkel fajsúlyos döntéseket kell majd meghoznunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A nagy pénzrablás adaptációja a sorozat eredeti, spanyol címét viseli (La Casa De Papel), és egy mellékszállal egészíti ki a milliók által kedvelt történetet. A Professzor és csapata egy régi szívesség ellentételezéseként kénytelen kirabolni egy minden hájjal megkent milliárdos monacói kaszinóját. Az alkotás műfaja szerint kalandjáték, méghozzá cel-shaded grafikával.

A végére maradt a The Queen's Gambit: Chess, amelynek elég beszédes a címe, és bizony nem is árul zsákba macskát, hiszen tényleg csak egy sakkjáték, amely leckék és fejtörők révén készít fel minket arra, hogy a minisorozatban látott szereplők arca mögé rejtőző MI-vel, vagy hús-vér játékosokkal mérkőzzünk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)