Hirdetés

Játékok sorozatokból és sorozatok játékokból - minden, amit a Netflix Geeked Week: Gaming során bejelentettek

|

Masszív videojátékos szegmenssel zárta a Netflix a Geeked Week eseménysorozatot.

Hirdetés

Hétfő óta kitartóan bombázott bennünket a piacvezető streaming szolgáltató a készülőfélben lévő tartalmaihoz kapcsolódó információkkal, így aztán néhány nap leforgása alatt jó néhány előzetes, elő-előzetes (leánykori nevén teaser) és klip látványát ittuk magunkba, nem kevés premierdátumot memorizáltunk, s bár a projektek zömének létezéséről korábban is tudtunk, azért a Netflix képes volt elővarázsolni pár meglepetést is a cilinderéből.

A Geeked Week ötödik livestreamjét a videojátékoknak és a belőlük készülő adaptációknak szentelte a Netflix: megtudtuk, milyen címekkel bővül a szolgáltatásba integrált játékkínálat, melyik sorozatból lesz játék, és fordítva, melyik játékból sorozat. Az élőszereplős produkcióknak ezúttal nem osztottak lapot, minden egyes adaptáció azokhoz a nézőkhöz szól, akik kedvelik a nyugati vagy keleti stílusban megrajzolt, esetleg 3D-s animációval életre keltett történeteket.

Hirdetés

A könnyebb áttekinthetőség kedvéért kettébontottuk az összefoglalót egy videojátékos, valamint egy sorozatos szegmensre, magyarán nem kronológiai sorrendben haladva idézzük fel a látottakat.

  • Tulajdonképpen a mozifilmes kísérőjátékok régi hagyományát támasztja fel a Netflix azáltal, hogy A nagy pénzrablás, illetve az Árnyék és csont sorozatok, A vezércsel minisorozat, valamint az Ellenállhatatlan kísértés valóságshow mellé egy-egy játékot készít.
  • A fentiek érkezése még odébb van, ellenben már nyáron befut a Lucky Luna címre keresztelt retró stílusú platformer.
  • A Monument Valley alkotói is megtámogatják a Netflix videojátékos kezdeményezést a Desta: The Memories Betweennel, amely egy körökre osztott stratégiai játék. Idén érkezik.
  • Rögvest három játékot is elhoz a Netflixre a Devolver Digital, ezek a Reigns: Three Kingdoms, a Terra Nil, valamint a frissen debütált Poinpy.
  • Ennél valamivel többet kell várni a Wild Things Animal Adventures című match-3 mobiljátékra, de azért nem túl sokat, mert még a hónap vége előtt megjelenik.
  • Szintén a Netflix játékkínálatát fogja erősíteni az akció-kaland Raji: An Ancient Epic a Noddig Head Gamestől, valamint a Thunder Lotus Games istállójából származó Spiritfarer.
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

  • Ami a videojátékok alapján készülő adaptációkat illeti, vitán felül a Dragon Age: Absolution a legváratlanabb és legkellemesebb meglepetés. Tevinterben játszódik a sztori, új karakterek lesznek a hősei, nem a játékok szereplői. A Netflix tervei szerint már decemberben elkezdhetjük darálni az epizódokat.
  • Megmutatta magát a Castlevania: Nocturne is, amelyen még javában dolgozik a Studio Mir, ezért 2023-nál hamarabb aligha végezhet vele.
  • Ennél jóval előrehaladottabb állapotban van a The Cuphead Show! (Csészefej és Bögrearc) második évada. Augusztus 19-én be is fut.
  • Még hamarabb, augusztus 11-én debütál a DOTA: A sárkány vére harmadik évada.
  • Rövid ízelítőt adott a Netflix a Sega bemutatóján már megvillantott Sonic Prime animációs sorozatból.
  • Ismét vethettünk egy pillantást a Tekken: Bloodline-ra, a látottakat Katsuhiro Harada, a franchise arca kommentálta. Elvileg még idén számíthatunk rá.

Elégedettek vagytok azzal, amit a Netflix mutatott? Melyik animációs sorozatra vagy játékra fenitek leginkább a fogatokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)