Hirdetés

A játékon belül tisztelegnek Lance Reddick emléke előtt a Destiny 2 rajongói

|

Nagyon sokakat megrázott Lance Reddick elvesztése.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy 60 éves korában elhunyt Lance Reddick, a John Wick, a Resident Evil, valamint a Destiny és a Horizon játékok színésze. Reddick munkássága természetesen mindenki számára más és más szerepek miatt marad emlékezetes, de a Destiny széria játékosbázisa egyértelműen Zavala parancsnokként fog örökre emlékezni rá. És pontosan ezt teszik jelenleg is.

Nagyon sok rajongó úgy döntött ugyanis, hogy a játékon belül rója le tiszteletét a tragikus hirtelenséggel elhunyt színész előtt, ezért elkezdtek elzarándokolni a Destiny 2-ben Zavala parancsnokhoz.

Hirdetés

Egyáltalán nem véletlen, hogy Lance Reddicket annyira a szívükbe zárták a Destiny sorozat játékosai, korábban már volt, hogy Destiny mémeket olvasott fel Zavala hangján, de olyan is elfordult, hogy a játékban felkereste saját karakterét

Liana Rupper, a Bungie community manager tegnap posztolt egy képet a játékban Zavala parancsnokkal, majd elkezdtek özönleni a hasonló megemlékezések. 

Az elképesztő mennyiségű rajongói szeretetet látva egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Bungie a Destiny 2-ben is emléket állítana valamilyen formában Lance Reddicknek - már persze azon túl, hogy az általa megszólaltatott karakter itt maradt nekünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)