Hirdetés

Comic-Con 2013 - a legőrültebb cuccok

|

Plüss zerg, Skyrim figura, The Big Bang Theory táska és minden más, ami szem és geek ingere - a Comic-Con 2013 cuccait fürkésszük.

Hirdetés

A Comic-Con 2013 ígéretes filmes felhozatala mellett akad még pár érdekes cucc, amiért irigyeljük a show látogatóit: egyedi relikviákat gyűjthetnek be kedvenc játékaik, sorozataik világából. Az alábbiakban megmutatjuk nektek (a Kotaku zseniális összefoglalóját követve), hogy milyen különlegességekre számíthat az, aki ott lesz San Diego-ban július 18. és 21. között.

Ha már rendelkezünk a StarCraft II: Heart of the Swarm játékkal, miért ne láthatnánk viszont a stratégia átalakult zergjeit az ágyunkban is? A plüss zergling cipzárjának segítségével pillanatok alatt Banelinggé alakíthatjuk az állatkát, hogy tökéletes legyen az élmény, édes az álom.

 

Ha már Blizzard, akkor nem maradhatunk World of Warcraft jóságok nélkül sem. Ki tudna például ellenállni ennek a haláli mini Sylvanas figurának? 

 

Mit szólnátok a Skyrim egyik szereplőjének bábujához? No, nem magát a Dovahkiint kell elképzelnünk a polcunkon, sokkal inkább egy miniatűr Astrid és Blade of Woe nevű tőre szerezhető meg a Dark Brotherhood elkötelezett híveinek.

 

A majd 18 centis Trónok harca fali plakettet azonnal felaggatnánk a szerkesztőség falára is, ha már úgyis mindig az a vád éri a GameStart, hogy mekkora hype-ot kap a sorozat. Legyen hát!

 

A figuráktól némileg elhatárolódva idén is többfajta, exkluzív táskából válogathatnak a jelenlévők, a mi kedvencünk mégis a The Big Bang Theory (magyarul Agymenők) szatyor, egyszerűen zseni:

 

A képregények rajongóinak is van miért izgulni, például a „Deadpool Kills Deadpool” első része (ami Deadpool tesztünket figyelembe véve éppen aktuális) éppen a jövő héten mutatkozik be.

 

El leszünk látva bögrékkel (Bosszúállók és Galaxis Őrzői változatok is vannak), többfajta Marveles iPhone matricával (Pókembert is beleértve), illetve menő „Coulson Lives!” feliratú pólóval is, amely a beharangozott S.H.I.E.L.D. sorozat főszereplőjére utal.

 

Ti melyiket szereznétek be a legszívesebben a felsorolt ereklyék közül? Érdemes körülnézni a galériában is, ahol további jóságok várnak rátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)