Hirdetés

Jeff Kaplan segítségével kérte meg egy srác barátnője kezét

|

A pár az Overwatchnak köszönhetően ismerkedett meg, úgyhogy egyértelmű volt, hogy Kaplannak ott kell lennie a nagy eseménynél.

Hirdetés

Nem nagyon tud már megítélésén hova javítani az Overwatch producere és arca, a Blizzard egyik legfontosabb embere, Jeff, akit több ezren néztek karácsonykor is, amint egy kandalló előtt ül

Hirdetés

A legfrissebb, hozzá kapcsolódó sztori főszereplője egy pár, melynek két tagja 2016-ban, az Overwatchban ismerte meg egymást. A Blizzconon aztán személyesen is találkoztak, majd kapcsolatuk odáig jutott, hogy 2017-ben összeköltöztek, elkezdtek családot alapítani, és most, 2018-ban már jegyben járnak.

A srác, Chris kitalálta, hogy úgy kéri meg a lány, Dominique kezét, hogy bevonja Kaplant is, hiszen nélküle talán soha nem ismerkednek meg. Megmozgatott néhány szálat, míg végül Sean Allen közösségi menedzseren keresztül sikerült célt érnie. Kaplan feladata az volt, hogy a gyűrűt odaadja a fiataloknak egy loot box-formájú dobozban a Blizzard főhadiszállása előtt.

Az egészet, mivel egy remek ember, azzal fejelte meg, hogy egy ajándékcsomagot is vitt,  benne Overwatchos babaruhákkal és plüssökkel.

És mindezt megkoronázza ez a tweet a hivatalos Overwatch fióktól, ami azt írja, "...és még azt mondják, a matchmakingünk nem működik":

Reméljük, az esküvőre is meghívják. Ezek után már az sem elképzelhetetlen, hogy ő fogja összeadni a párt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)