Hirdetés

Jelentősen eltérhet a The Last of Us 2. évada a The Last of Us Part II eseményeitől

|

Az alkotók készek bármin változtatni, ha ez kell ahhoz, hogy sorozatként is működjön a The Last of Us Part II sztorija.

Hirdetés

A The Last of Us (vagy ahogy a PS5-ös és PC-s játékosok ismerhetik, a The Last of Us Part I) történetét nem volt olyan nehéz egy sorozatba átültetni - az események többnyire lineárisan követték egymást, a két főszereplő végig összetartott. A The Last of Us Part II viszont némileg másképp épül fel, a három seattle-i napot először Ellie, majd Abby szemszögéből is átélhettük, ami önmagában izgalmas kihívás lesz Craig Mazin, Neil Druckmann és a többi alkotó számára.

Egy sajtóesemény során Mazin elmondta, hogy a második évad nagy vonalakban a Part II eseményeire fog épülni, de lesznek súlyos, fontos eltérések.

Hirdetés

"Más lesz. Ahogy ez az évad is más volt. Néha radikálisan, néha alig fog eltérni, de eltér, és önálló dolog lesz. Nem pontosan olyan, mint a játék, hanem inkább az a sorozatévad, amit Neillel el akarunk készíteni."

- fejtette ki Mazin, hozzátéve, hogy szorong a második évad megvalósítása miatt, és ha van valami, ami a rajongók számára aggodalmat okoz, az benne is. Minden egyes változtatást jól átrágnak majd és megfontoltan hoznak meg. Arra azért készülhetünk, hogy több lesz az akció és a fertőzött is.

Természetesen még nem tudjuk, mikor indulhat a The Last of Us második szezonja, hiszen az első épp ma ért véget. Ha minden jól megy, leghamarabb 2024-ben láthatjuk, de ehhez kell, hogy a forgatás már idén elkezdődhessen - ez biztosan múlik Pedro Pascal elfoglaltságain is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)