Hirdetés

Jensen Ackles megmutatja, hogyan kell zúzni az Atomic Heartban

|

Az Odaát és a The Boys sorozatok sztárja egy élőszereplős trailerben ragad fegyvert.

Hirdetés

Már a bejelentésének pillanatától kezdve várjuk, hogy kipróbálhassuk a Mundfish furcsa projektjét, amely olyan kultikus játékokból merített ihletet, mint a BioShock, a Dishonored, a Metro és a Prey. Minden kedvcsináló, a legutóbbi tízperces gameplay videó is arra ösztönzött, hogy el akarjunk merülni ebben az életveszélyes szovjet disztópiában, ahol gyilkos robotok ugorhatnak ránk bármelyik sarok mögül - még az egyik boss is olyan, mintha csak A hihetetlen családból lépett volna elő

Szerencsére még ebben a hónapban megérkezik az Atomic Heart, és nemcsak a PC-nket készíthetjük fel rá, hanem saját magunkat is, méghozzá egy különleges, élőszereplős előzetessel. 

Hirdetés

A Focus Home Entertainment trailerében sokak kedvenc színésze, Jensen Ackles (Odaát, The Boys) prezentálja nekünk nagy elánnal, hogy milyen is az "atomikus út", amelyre rá kell lépnünk, hogy túléljük az Atomic Heart játékmenetét, sőt a videó még a Hogwarts Legacy játéknak is odaszúr kicsit:

Az Atomic Heartra már tényleg nem kell sokat várni, hiszen február 21-én jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és ahogyan az idei elsőnapos Game Pass megjelenéseket felsoroló cikkünkben is írtuk, azonnal bekerül a Microsoft szolgáltatásába is. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)