Hirdetés

Jim Carrey lesz a Sonic film főgonosza

|

Egyre furcsább irányokat vesz a Sonic film, de valószínűleg valahol ez is a projekt célja.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint Jim Carrey kapta a nemes feladatot, hogy megszemélyesítse Dr. Robotnikot a feltételezhetően élőszereplős verzióban. A sztori szerint "Eggman" Robotnik megpróbálja majd uralma alá hajtani a világot, Sonic pedig megpróbálja útját állni. Csak a szokásos.

Hirdetés

A Sonic film stábjáról jelenleg annyit tudunk, hogy James Marsden (Westworld) és Tika Sumpter is helyet kaptak benne. Az illusztris társaság filmjét Jeff Fowler fogja rendezni, az írói feladatokat pedig Pat Casey és Josh Miller látják el. A produceri oldalt Neal Moritz, Mie Onishi és Tim Miller erősítik.

A Sonic the Hedgehog a jelenlegi tervek szerint 2019. november 15-én fut be a mozikba. Szerintetek mire számíthatunk tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)