Hirdetés

Már hivatalos: Jim Carrey játssza majd a Sonic film főgonoszát

|

Maga a színész erősítette meg a korábbi pletykákat.

Hirdetés

Még júniusban röppent fel az első pletyka, hogy Jim Carrey lesz a Sonic The Hedgehoz film rosszfiúja. Már akkor felvetült bennünk egy nagybetűs miért, ezen pedig a hivatalos megerősítés sem segített.

Hirdetés

A színész maga mesélte el a Deadline Hollywoodnak, hogy valóban ő fogja játszani Dr. Robotnikot, Sonic ősellenségét. Jim azt is megerősítette, hogy egyébként egy élőszereplős film lesz az új Sonic kaland, szóval őt sem CGI-karakterként kell majd elképzelni, hanem teljes testi valójában a filmvásznon fog feszítnei. Alig várjuk, hogy lássuk a jelmezeket.

Jim Carrey karrierje során már többször is megszemélyesített őrült karaktereket, de ez azért még így is picit meglepő. Mindenesetre így egy fokkal talán jobban várjuk a Sonic filmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)