Hirdetés

Jim Carrey szerint nem feltétlenül jó dolog az, ami a Sonic film körül történt

|

Szerinte ugyanis problémás lehet, ha hagyjuk a közösséget beleszólni az alkotói folyamatba.

Hirdetés

A Sonic film  Dr. Robotnikját játszó Jim Carrey a Kidding sorozat kapcsán tartott egy előadást a Television Critics Association sajtó turnéján. Ahogy arra számítani lehetett, a kék sün is szóba került, és Carrey nem volt teljesen oda a főszereplő dizájnja körüli kavarásért.

Hirdetés

Amikor kijött a trailer, a rajongók felháborodtak a karakter kinézetén, aztán amikor a rendező bejelentette, hogy átdolgozzák a karaktert, azért indult be a hisztéria, merthogy így meg agyondolgoztatják a VFX csapatot. A film bemutatóját végül eltolták jövő év februárjáig, a producer szerint pedig elégedettek leszünk majd az új dizájnnal.

Jim Carrey szerint ez az egész azonban nem a legjobb az alkotói folyamatra nézve:

"Nem egészen tudom, hogy hogyan is érzek az egésszel kapcsolatban. Van amikor a tömeg úgy dönt, hogy akar valamit, aztán amikor megkapja, akkor kiderül, hogy 'ja, én ezt nem akarom'... Ezen ponton Frankenstein szörnyévé válik az egész."

Carrey hozzátette, hogy neki nem kellett semmilyen újraforgatáson részt vennie az átdolgozások miatt, és végtére is nem lett különösebben izgatott az egész szituáció kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)