Hirdetés

Jimmy Fallon is megszállja a Twitchet, Among Us streammel indít

|

Jimmy Fallon Among Us streamjében többek közt a Stranger Things sztárjai is részt fognak venni.

Hirdetés

A népszerű amerikai talkshow-házigazda, Jimmy Fallon április 6-án fog debütálni a Twitchen, hogy műsora, a The Tonight Show hivatalos profilján többedmagával Among Us-ozzon egy kicsit.

A 46 éves Fallon mellé becsatlakozik a műsor saját zenekarának, a The Rootsnak egy pár tagja, ahogy a Stranger Things fiatal színészei közül Dustin megformálója, Gaten Matarazzo, valamint a Willt alakító Noah Schnapp is.

Rajtuk kívül az Among Us közönségkapcsolatokért felelős vezetője, Victoria Tran, illetve Corpse Husband, Sykkuno és Valkyrae streamerek is Fallonékkal nyúzzák egy kicsit a játék nemrég megjelent új pályáját, az Airshipet.

Hirdetés

A partiból a műsor jövő heti adásaiban is fognak majd szemezgetni, míg a stream alatt a Feeding America nevű nonprofit szervezetnek fognak adományokat gyűjteni.

Bár a Twitchen tényleg csak most debütál, Fallon korábban például az akkor még megjelenés előtt álló Nintendo Switchet is népszerűsítette saját műsorában. Azt is érdemes megjegyezni, hogy Fallonon túl például Alexandria Ocasio-Cortez képviselőnő is pont az őrülten népszerű Among Usszal mutatkozott be a platformon: első, tavaly őszi közvetítésével 439 ezer nézőt hozott össze.

Jimmy Fallon egy Nintendo Switch-csel a kezében 2016-ban (mellette a Nintendo of America akkori elnöke, Reggie Fils-Aimé)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)