Hirdetés

Jimmy Kimmelt nem megölni kell, hanem tanítani

|

Jimmy Kimmel múltkori gúnyolódása után most két ismert játékostól kapott leckét arról, hogy miért is lehet értelme más játékosokat nézni.

Hirdetés

Jimmy Kimmel múltkori műsorában szerette volna egy kicsit humorizálva, csipkelődve bemutatni a frissen útjára induló YouTube Gaming platformot, amit a gamerek nagyrésze olyan szinten nem vett jó néven, hogy kommentelők tízezrei kívánták a lehető legrosszabbakat a tévés komikusnak (nem túl jó fényt vetve a közösségre amúgy). A műsorvezető csak jót nevetett a kommentek nagy részén, de azért elismerte, hogy talán az ő hiányossága az, hogy nem érti a Let's Play videók lényegét, így most a színtér egy-két nevesebb tagjától igyekezett leckét venni.

Kimmel két meglehetősen ismert játékost, Markipliert és MissesMae-t hívta meg a műsorába, hogy mutassák meg neki, mi a lényege ennek az egésznek. Az indokolatlanul Powerglove-ot viselő műsorvezetőnek ezúttal esze ágában sem volt gúnyolódni, inkább az élményt szerette volna megérteni, amit Markiplier ahhoz hasonlított, amikor az ember a barátait nézi játék közben, persze ezúttal kicsit többen ülnek egymás mellett a virtuális kanapén.

Ezután MissesMae egyik viccesebb videóját mutatták meg neki, majd egy nagyon nyögvenyelős Rocket League mérközés keretében őt is bevezették a YouTube gamerkedés világába. Összességében jó szegmens volt, és így talán nem csak Kimmel, de a tévénézők is jobban megértik ezt az új őrületet. Idővel talán majd ő is felzárkózik, mint Conan O'Brien, akinek már saját Twitch-csatornája van.

Ti melyik videókat mutatnátok meg Kimmelnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)