Hirdetés

Jinx rakétavetőjéből Nerf puska lett, és egész menő

|

Az Arcane nézők és a League of Legends játékosok osztozhatnak a Fishbone okozta traumákon, miközben annak Nerf változatával lövöldözhetnek.

Hirdetés

A Nerf csapata és a Riot Games összeállt egy csodálatos, egyben magától értetődő promóció kedvéért: legyártották a League of Legends és az Arcane poszterlányának ikonikus rakétavetőjét, Fishbone-t.

A játékpuska (valószínűleg) nem fog leszedni téged a város másik végéből, de egy menő dísztárgya lehet otthonodnak: a gyűjtők számára ugyanis egy menő kis állvánnyal érkezik.

A cucc egyébként egy 18 töltetes rekeszt rejteget, amiből hármasával küldhetjük ki a szivacslövedékeket.

Hirdetés

A játékfegyver ára 170 dollár (az Amazon 68 520 forintra árazta be), és már előrendelhető a világ minden tájáról. A Nerf hivatalos oldala egyébként ingyenes kiszállítást ígér, de az európai oldalon a vételára 215 euró, szóval itthonról berendelni így sem, úgy sem lesz olcsóbb.

Az előrendelés lehetősége január 3-án fog lezárulni, a kiszállítás pedig ezután kezdődik. Pontos dátum utóbbira egyelőre nincs, de a Nerf ígérete szerint 2023 decembere előtt minden előrendelő megkapja majd a rakétavetőjét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)