Hirdetés

J.K. Rowling nem vesz részt a Hogwarts Legacy elkészítésében

|

A Wizarding World univerzum megálmodója nélkül dolgozik a csapat a játékon.

Hirdetés

Sokkal részletesebben ismerjük már azt a világot, amiben Harry Potter és barátai kalandoztak, mint 20 évvel ezelőtt, amikor J.K. Rowling megírta az első könyvet. A Wizarding World részben az ő segédletével, részben csak iránymutatásait követve bővült az évek során, és a Warner Bros. Interactive Entertainment sem érezte feltétlen szükségét annak, hogy a nézetei miatt mostanában különböző botrányokkal harcoló írónő részt vegyen a projektben.

Hirdetés

Ahogy az a Hogwarts Legacy oldalán is szerepel, a történetet nem Rowling írja, de természetesen az írók az általa kitalált világ keretei között maradnak. Látva, hogy amikor kitweetel valamit, a rajongók nem reagálnak mindig örömmel, ez talán nem is baj, sőt talán még jobb is így. Az autentikusságról egyébként a Harry Potter játékokat összefogó Portkey Games is gondoskodik, de aki megnézte a tegnap kiadott trailert, láthatta, hogy a világ maga stimmel.

A Hogwarts Legacy 2021-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)