Hirdetés

Jó hír érkezett a SEGA legendás videojátéka alapján készülő mozifilmről

|

Fontos lépést tett a Streets of Rage adaptáció a megvalósulás felé vezető úton.

Hirdetés

Nagyjából azóta biztos a Streets of Rage film sorsa, mióta azt maga Derek Kolstad, a John Wick franchise atyja és írója felkarolta. A Kolstadnak köszönhetően az írással kapcsolatban nem voltak aggodalmaink, de az egész produkció még így is gyenge lábakon állt. Ez most megváltozott. A film a Lionsgate embereihez került, és már mind a SEGA-tól, mind a dj2 Etertainmenttől csatlakoztak fejesek a gyártás folyamatához.

A Lionsgate-től Brady Fujikawa és Jon Humphrey felügyelik a munkálatokat, míg Shuji Utsumi és Toru Nakahara a SEGA-t képviselik. A dj2 Entertainmenttől Dmitri M. Johnson, az Escape Artiststól pedig Tony Shaw is csatlakoztak a bandához.

Hirdetés

Sok szakács van ebben a konyhában, de így már legalább annyi biztos, hogy Kolstad szerelemprojektje megkapja a kellő támogatást. Nakahara jelenléte kifejezetten jó jel, hiszen ő áll a Sonic filmek és a Sonic Prime sorozat mögött is.

"A Lionsgate az egyik legrugalmasabb stúdió a mai szórakoztatóiparban. Alig várjuk, hogy velük dolgozhassunk. Derek és a producereink egy remek IP-t fognak életre kelteni."

A Streets of Rage-nek egyelőre nincs premierdátuma, de jó esély van arra, hogy még évekig tart majd az összeállítás folyamata. Most annak is örülhetünk, hogy egyáltalán sínen vannak a dolgok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)