Hirdetés

Jó ötlet lenne, ha Josh Brolin játszaná Joelt a The Last of Us sorozatban?

|

Úgy tűnik, hogy Troy Baker szerint a színész kifejezetten jó választás volna az HBO szériájához.

Hirdetés

Akár rajongtok a The Last of Us-játékokért, akár nem, azt el kell ismerni, hogy a szinkronszínészek kiváló munkát végeztek a Naughty Dog sorozata kapcsán. Ez nem véletlen, hiszen a Joelt megszólaltató Troy Baker igazi veteránnak számít ebben a szakmában, és nemrég azt is megosztotta velünk, ő kit látna szívesen a karakter szerepében a készülő sorozatban.

Hirdetés

Egyelőre még nem tudunk sok mindent az HBO-nál készülő The Last of Us szériával kapcsolatban, de az már biztosnak tűnik, hogy több jól ismert szereplő is fel fog tűnni benne. Sajnos az továbbra is rejtély, ki alakíthatja Joelt és Ellie-t, ám Troy Baker nemrég feldobott egy nevet az előbbi szerep kapcsán: a szinkronszínész úgy gondolja, hogy Josh Brolin ütős választás lenne Joel szerepére, viszont abban már közel sem ennyire biztos, hogy valóban ő volna-e a megfelelő személy a karakter eljátszásához.

Szerintetek illene a szerep Brolinra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)