Hirdetés

Joggal merül fel benned a kérdés, hogy hogyan került a Shrek 5 a Steam könyvtáradba

|

Nyugalom, nem vagy egyedül, egyúttal sajnos az a rossz hírünk van, hogy nem készült ötödik Shrek film. Még.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy ti is végiggörgettétek már a Steamen birtokolt játékaitok listáját, és megakadt a szemetek valamin, amiről nem tudjátok, hogy kerülhetett oda. Az osztogatás nagymestere az Epic Games, ami ugye a saját platformjára csábítja a játékosokat, miközben mások meg Steamen beváltható játékokkal segítenek növelni játéktárunk méretét, mi pedig készséggel elfogadjuk az ajándékokat, mert ami ingyen van, az mindenképp kell.

Az ugyanakkor sokaknak gyanússá vált, hogy a Shrek 5-öt látják a listában, ami nem hogy játékként, filmként sem létezik. A steamen rákeresve nem találhatjuk meg, így pláne fura volt a tétel felbukkanása. Hamar sikerült az ügy végére járni.

Hirdetés

A program telepítés után egy képet mutat Shrekről, és megszólal benne az All Star a Smash Mouthtól, ami örökre összekapcsolódott az ogre kalandjait elmesélő animációs filmekkel. Szerencsére úgy tűnik, hogy nem vírus, csak egy régebbi free-to-play lövöldözős játék fejlesztője trollkodott egy kicsit.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Shrek nem azoknál jelenik meg, akik Shrek TV-jüket használják, hanem azoknál, akik anno kipróbálták a SCRAM nevű játékot. Ennek fejlesztője átírta a játék nevét és megváltoztatta a fájlokat, de azzal nem számolt, hogy emiatt bant kap, ugyanis a licenc a Dreamworks tulajdona. A tiltás miatt nem tudja visszaváltoztatni, ezért a szerencsés(?) játékosok kénytelenek megbarátkozni a gondolattal, hogy a SCRAM nincs többé (mármint a Steamen, hiszen itch.io-n elérhető), a Shrek 5 pedig ott figyel a játékaik között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)