Hirdetés

John Romero dédnagyanyja is az Empire of Sin egyik irányítható karaktere lesz

|

Elvira Duarte Morales bordélyházakat üzemeltetett, aztán megnyerte a lottót. Róla szól az Empire of Sin legújabb videója.

Hirdetés

Valójában már tavaly augusztusban kiderült, hogy Elvira is szerepet kap a játékban, de most, az anyák napja alkalmából kiadott videó részletesen is bemutatja az általa inspirált karaktert, Elvira Duartét. A hölgy pont abban a korban élt, amikor az Empire of Sin is játszódik, így már csak emiatt is illeszkedik.

Hirdetés

A Romero Games ősszel érkező játékában 14 különböző karaktert irányíthatunk, zömmel olyanokat, akikhez valódi történelmi személyek adták az ihletet. Elvira Mexikóban élt, egy papagájjal a vállán mászkált, és birodalmat épített abból, hogy bordélyházakat üzemeltetett Nogalesben, majd visszavonult, miután nyert a lottón. A játékban Chicago egyik bandavezére lesz, aki a harcban a saját oldalára állíthatja az ellenfél harcosait, de könnyen köt diplomáciai együttműködéseket is. Külsejét egyébként egyik lányáról, John nagyanyjáról mintázták.

Az Empire of Sinnek egyelőre nincs pontos megjelenési dátuma, de valószínűleg tudják tartani magukat a korábban beígért őszhöz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)