Hirdetés

John Romero elárulta, mi Doom Guy igazi neve

|

Senkit nem fog nagy meglepetésként érni a leleplezés - és nem, nem B.J. Blazkowicz vagy Flynn Taggart.

Hirdetés

Romero már rég nem foglalkozik közvetlenül a Doom franchise-zal, úgyhogy amit ő mond, azzal nem feltétlenül ért egyet a Bethesda vagy az id Software, nem számít kánonnak. A legendás fejlesztő most a Doom II 26. évfordulója alkalmából Twitteren válaszolgatott rajongói kérdésekre, és elmondta, hogy hívják a köznyelvben Doom Guyként vagy Doomguyként emlegetett, egyébként a 2016-os rebootban Doom Slayerré fejlődött mészárost.

Miután egy érdeklődő megkérdezte, hogy B.J. Blazkowicz, Flynn Taggart, John Kane vagy mégis ki rejlik a páncélzat alatt, Romero egyszerűen válaszolt:

A Doom Guy neve az, hogy Doom Guy.

Hirdetés

Flynn Taggartnak a '90-es években megjelent regényekben nevezték, a Doom 3-hoz kapcsolódó könyvekben volt John Kane, B.J. pedig ugye a Wolfenstein játékok szereplője, Commander Keen nagyapja, aki meg Doom Guy nagyapja a "hivatalos lore" (az id Software-t alapító Tom Hall elmondása) alapján.

Október 20-án érkezik a The Ancient Gods - Part One DLC, talán az majd ad erre is még egy magyarázatot, hogy teljes legyen a kavarodás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)