Hirdetés

Jon Bernthal nem zárkózik el egy Megtorló játéktól

|

A színész nem egy hárító választ adott, amikor nemrég erről a témáról kérdezték.

Hirdetés

A játékosok mostanában a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpointban találkozhatnak Jon Bernthallal, ebben a főgonoszt alakítja. Korábban a Netflixen futott The Punisher sorozatban is találkozhattunk vele, és a jelek szerint elég fontos lett a számára Frank Castle karaktere.

Hirdetés

A ComicBook.com elbeszélgetett egy picit a színésszel a Breakpoint kapcsán, és az interjúban azt is megkérdezték tőle, hogy magára öltené-e ismét a Megtorló szerepét egy videojátékban. Az esetek többségében ilyenkor egy szimpla igennel, vagy egy némileg csavarosabb, de szintén pozitív válasszal reagálnak az interjúalanyok. Azonban Bernthal valamivel összetettebb mondandóval készült, ugyanis elárulta, hogy a szerepbe való visszatérés helyett neki az sokkal fontosabb, miképp kezelik a karaktert és a projektet.

"Számomra és Frank Castle számára sose arról szól ez, hogy megcsináljuk-e, hanem, hogy jól csináljuk-e meg."

- nyilatkozta Bernthal.

Ti örülnétek egy Jon Bernthal főszereplésével készülő The Punisher játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)