Hirdetés

Jön egy Mass Effect könyv, ami a trilógia művészi anyagait gyűjti

|

Egyszer csak felbukkant egy kötet az Amazonon, ami Mass Effect rajongók egész hadának borzolta fel régóta szunnyadó érdeklődését.

Hirdetés

A semmiből jött az Art of the Mass Effect Trilogy: Expanded Edition előrendelési lehetősége. A kötet a jelenlegi tervek szerint jövő év elején jelenne meg és már fenn van az Amazonon és más online könyváruházak weboldalán. Nyilván mint minden Mass Effect termék esetén, itt is felmerült a nagy kérdés: ez vajon a remaster előszele?

Hirdetés

Ezt ugyan még mindig nem tudjuk, de azt igen, hogy a kötet a tervek szerint az összes DLC-hez készült művészeti anyagokat fogja hozzácsapni az eredeti gyűjteményhez. Rengeteg látványtervet lapozhatunk majd át, miközben a fejlesztők kommentárjait olvasgatjuk. Tekintettel arra, hogy az eredeti Mass Effect sorozat a játékvilág egyik (ha nem a) legkedveltebb trilógiája, ez még önmagában is elég jó hír.

Persze a könyv felbukkanásával elindultak a találgatások a remastercsomagról, de egyelőre még mindig nem kaptunk semmi konkrétumot, sem a BioWare-től, sem az EA-tól. Amennyi a csicsergés a remaster körül, meglepődnénk, ha nem zajlanának jókedvű tárgyalások a projekt körül, de hivatalos infók tekintetében ma sem lettünk gazdagabbak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)