Hirdetés

Jön egy nagyra nőtt, élethű Devil May Cry figura

|

Nem egészen életnagyságú, de a kidolgozás annyira részletes, hogy Dante arcán még a pórusai is látszanak.

Hirdetés

A Capcom srácai is beköszöntek a Tokyo Game Show 2020 streamjén, és bemutatták az új kedvenc lakásdíszünket, a HD Museum Master Line-ba tartozó Dante figurát. Nagyjából fele akkora, mint egy életnagyságú modell, de még így is komoly a méret, ráadásul olyan részletesen sikerült a kidolgozás, hogy meg tudnánk számolni Dante arcán a szőrszálakat.

Hirdetés

A figura gyártásért a Prime 1 Studio felel, de más részletet nem tudtunk meg róla, jelenleg még az ára sem ismert.

Az előrendelés valamikor az idei év végén indulhat, de a tényleges megjelenés csak 2022. tavaszán lesz esedékes. A Prime HD Museum figurái egyébként olyan 2000 dolláros áron (625 000 Ft környéke) szoktak mozogni, így aki szeretne egy Dantét a szobájába, az nagyjából ezzel számolhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)