Hirdetés

Ismert játékok, ahogy még sosem láttad őket

|

Egy tehetséges művésznek köszönhetően újabb videojátékokkal kapcsolatos gyöngyszemekkel találkoztunk a neten.

Hirdetés

Jose Emroca Flores igazán büszke lehet eddigi teljesítményére, hiszen olyan játékok anyagain is dolgozott, mint a Call of Duty, a Deadpool vagy éppen a Transformers címek.

Ha ennyitől még nem frissült fel az emlékezetetek, talán az EA, az Activision, a Nike, a Iam8bit, a Nintendo Power vagy a Game Informer megrendelésére végzett munkái már biztos megcsengetik azt a bizonyos csengőt, de ha nem, az sem, baj, hiszen az alábbi koncepciórajzai mindent elárulnak róla. Zseni ez az ember.

Igazán egyedi módon látja az általunk is ismert fantáziavilágokat (például X-Men, Mario, Deadpool, Transformers stb.) és az, ahogy elképzeléseit megvalósítja, valamint amilyen formában elénk tárja, már önmagában említésre érdemes.

 

További látnivalók a galériában. Nektek hogy tetszenek Emroca művei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)