Hirdetés

Josef Fares 1000 dollárt ad mindenkinek, aki ráun az új játékára

|

Az A Way Out készítője szerint az It Takes Two tele lesz meglepetésekkel.

Hirdetés

Az Electronic Arts hamar beállt a Hazelight Studios új játéka mögé, miután az A Way Out sikert aratott, és olyan egyedi kooperatív élményt kínált, amihez hasonlót még nem nagyon láthattunk. A csapatot vezető Josef Fares eleve egy érdekes figura, aki őszinte nyilatkozatairól ismert, beszólt az Oscarnak és több ízben az Xboxnak is, de most másképp volt merész a kijelentése.

A Game Informernek a napokban aranylemezre került és márciusban megjelenő It Takes Two kapcsán adott interjújában ugyanis azt állította, mindenkinek ad 1000 dollárt, aki azt mondja, "unom ezt a játékot, már nem tud meglepni".

Hirdetés

Ennek feltétele, hogy a kárpótlásra pályázók őszinték legyenek, és hát mint tudjuk, az ember olyan természetű, hogy tuti nem készteti hazugságra a könnyű pénz ígérete. Fares pontosan tisztában van vele, mit vállalt, és nagyon magabiztos: állítása szerint a játékot lehetetlen megunni. Hamarosan meglátjuk, igazat mond-e, mivel a kizárólag kooperatívan játszható It Takes Two március 26-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)