Hirdetés

Jótékonysági célt szolgál az F1 2020 Michael Schumacher előtt tisztelgő DLC-je

|

Új csomag jelent meg az F1 2020-hoz, melynek minden bevétele egy alapítvány számlájára kerül.

Hirdetés

Schumacher kétségtelenül a Forma-1 egyik legnagyobb legendája: hétszer nyert világbajnokságot, és ez csak egy az általa tartott, elképesztő rekordok közül. 2013-ban szenvedett síbalesetet, azóta otthonában ápolják, de állapotáról csak pletykákat hallani, a család ritkán oszt meg információkat a nyilvánossággal.

Hirdetés

A Codemasters most kiadta a Keep Fighting Foundation DLC-t, mely egy autófestést, egy ünneplést, sisakot, kesztyűt, öltözéket és jelvényt tartalmaz. A csomagból származó minden bevétel a Keep Fighting Foundation számlájára megy, így kíván a fejlesztőcsapat a közösség bevonásával segíteni az alapítványnak, mely Schumacher hatására jött létre, hosszútávon az ő jótékonykodását kívánja folytatni.

Az F1 2020 egyébként is látványosan tiszteleg a német versenyző előtt: a Deluxe Schumacher Edition négy ikonikus bónuszautót tartalmaz a legenda játékbeli modellje, öltözékei, sisakjai és pódiumünneplése, valamint többjátékos módban használható festések mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)